nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Westminster Abbey staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en is sinds 1066 de kroningskerk, toen Willem de Veroveraar er werd gekroond. Ook hebben er in Westminster Abbey tal van koninklijke huwelijken, begrafenissen, nationale vieringen en herdenkingen plaatsgevonden.

Elk jaar komen miljoenen bezoekers van over de hele wereld om dit 700 jaar oude gebouw te bewonderen. Nog eens duizenden komen er om hun geloof te belijden tijdens de dagelijkse mis, welke onderdeel uitmaakt van het dagelijks leven in de Abbey.

De Abbey is de begraafplaats van vele beroemde mannen en vrouwen uit de geschiedenis. In het schip van de Abbey ligt het graf van de 'Unknown Soldier', dat niet alleen de gevallenen in de eerse Wereldoorlog herdenkt, maar tevens de vele miljoenen die sindsdien bij internationale militaire conflicten zijn omgekomen.

In Poets’ Corner, vindt u vele gedenktekens van schrijvers als William Shakespeare, Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, de zussen Emily en Charlotte Brönte en vele anderen. 
Ook grote wetenschappers, muzikanten en politici worden in de Abbey herdacht, waaronder Sir Isaac Newton, Charles Darwin, George Frederic Händel en Sir Winston Churchill.

INBEGREPEN:
Elk toegangsticket geeft recht op een audio rondleiding, welke ongeveer een uur duurt.
De audio rondleiding is beschikbaar in twaalf talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Mandarijn en Japans en kan op uw telefoon worden gedownload, voorafgaand aan uw bezoek, of u kunt na binnenkomst met de audio guide in de hand de rondleiding volgen.
Afternoon Tea in het Cellarium Cafe 

U ontvangt een voucher voor toegang op een specifieke datum. 
Homeprint per e-mail of print per postWeergave:


Bezig met laden...
Westminster Abbey + Afternoon Tea kind
€ 31,50

Prijs per kind

Westminster Abbey + Afternoon Tea
€ 45,00

Prijs per persoon

Aanvullende Informatie

Houdt rekening met extra tijd als gevolg van verscherpte veiligheidscontroles bij binnenkomst. Aangezien de Abbey een volledig actieve kerk is, kan het zijn dat deze 'last minute' sluit.

ZONDAG GESLOTEN


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Voorwaarden | Privacyverklaring