X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Buckingham-Palace
Buckingham Palace Royal Mews State Rooms
 

20 juli t/m 27 september 2020

Bezoek de officiële Londense residentie van Her Majesty The Queen en bekijk twee fascinerende delen van Buckingham Palace. Maak eerst een wandeling rond de Royal Mews voordat je de State Rooms betreedt en de prachtige en historische kamers met kostbare stukken uit The Royal Collection verkent.  


Staatievertrekken van Buckingham Palace

Open voor het publiek voor een beperkte tijd elk jaar, een bezoek aan het Buckingham Palace is iets dat je nooit zult vergeten. Elk van de 19 kamers is prachtig ingericht, van de 47 meter lange Picture Gallery tot de prachtige balzaal en troonzaal. Bekijk kunstwerken van kunstenaars zoals Rembrandt en Rubens en bekijk kostbare beeldhouwwerken en antiek meubilair.   Fashioning a Reign: 90 Years of Style from The Queen's Wardrobe Gloednieuw in 2016, markeert Fashioning a Reign de 90e verjaardag van Hare Majesteit de Koningin. Dit ongelooflijke display bevat jurken, accessoires en sieraden gedragen tijdens belangrijke momenten uit het bewogen leven van de koningin. Zie items gedragen tijdens haar kroning, staatsbezoeken en zelfs vanaf haar huwelijk met de hertog van Edinburgh.   Ervaar de geschiedenis en pracht van Buckingham Palace en reserveer uw tickets om een ​​bezoek aan dit waardevolle koninklijke huis te garanderen.


Het ticket is uit te breiden met een bezoek aan de Royal Mews

Royal Mews

Begin met een blik op de verbazingwekkende staatsievoertuigen die worden getoond in de Royal Mews. Deze iconische voertuigen worden gebruikt voor staatsiebezoeken, de officiële opening van het parlement, officiële gelegenheden en natuurlijk kroningen en koninklijke huwelijken. Sta dicht bij de Gouden State Coach die sinds George IV voor elke kroning is gebruikt.   De nieuwste toevoeging aan de vloot is de Diamond Jubilee State Coach, een prachtig voertuig speciaal gemaakt voor het diamanten jubileum van de koningin in 2012. Het voertuig combineert klassieke stijl en vakmanschap met modernere technologieën - een buitengewoon voorbeeld van moderne traditie.  
E-voucher per mail
Anders: afhalen in Delft of print per post
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Voorwaarden | Privacyverklaring