X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Madame-Tussauds
Madame Tussauds

De beroemdste toeristische attractie van Londen is tot leven gekomen! Bezoek ons ​​en kom dicht bij je favoriete beroemdheden op deze geweldige dag in Londen. Sterren als Brad Pitt, Wayne Rooney, Robbie Williams, Jennifer Lopez, Kylie Minogue en nog veel meer staan ​​allemaal onder één dak bij de toeristische attractie waar iedereen het over heeft.

 

Scream

Diep in de Chamber of Horrors ligt een binnenkamer waar dingen enger worden. Hier is een maximaal beveiligde gevangenis overgenomen door de gevangenen. Leef en los, hun missie is om je nachtmerries te bezorgen. Als u besluit om de zaal binnen te gaan, moet u eerst die stembanden opwarmen om ervoor te zorgen dat uw gillende vermogen op zijn hoogtepunt is. Natuurlijk zal niemand je te hulp komen .....
Ga door de poort waar "Abandon all hope All ye who enter here!" misschien wel de laatste woorden zijn die je ooit zult lezen.


U ontvangt van ons een voucher welke u inwisselt bij de speciale kassa, waarna u het toegangsticket ontvangt.

E-Voucher per mail
Anders: afhalen in Delft
of
print per post


SCREAM is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, bezoekers met hartklachten, hoge bloeddruk en vrouwen in verwachting. 
Er wordt in een donkere ruimte gebuik gemaakt van stroboskoop lichteffecten en plotselinge luide knallen.
Kinderkortingen
Kinderen 0 t/m 4 jaar gratis toegang
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Voorwaarden | Privacyverklaring